Menu
Volleybalvereniging VoCASA 2016-01-05 17:26:03

Momenteel worden er in Nederland veel vluchtelingen opgevangen, zo ook in Nijmegen. Op Heumensoord verblijven momenteel zo’n 3000 vluchtelingen. Vanuit de gemeente is de vraag gekomen of volleybalvereniging VoCASA kan helpen bij het bieden van volleybal(trainingen) aan de vluchtelingen. Er is besloten om een veiling te organiseren, om deze trainingen mogelijk te maken.

 

Op de veiling staan verschillende items, zoals officiële wedstrijdshirts van internationals en een volleybalclinic van oud-international Yannick van Harskamp. Het is mogelijk dat er gedurende de veiling nog items toegevoegd worden, dus hou de veilingsite goed in de gaten!

 

Kijk op: www.volleybalactie.nl voor de veilingitems en om een bod te plaatsen!Regionale Talenten 2014-08-17 17:17:02

Dit seizoen organiseert Olhaco samen met de Nevobo, voor de 9e jaar, de Talenten trainingen voor meisjes die geboren zijn vanaf 1 januari 1999 en jonger. Lijkt het je wat om meer te leren op volleybaltechniek en wil je meer ervaringen op doen, meld je dan aan. Voor impressie en voor aanmeldingen, kijk even op de Olhaco site, http://www.olhaco.nl/talententrainingBeach Schuinesloot 2014 2014-05-18 11:53:20

Op zaterdag 7 juni vindt weer het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi van Schuinesloot plaats. De plaatselijke ijsbaan is ook dit jaar weer omgetoverd tot een prachtige beachvolleyballocatie die voorzien is van alle gemakken. Voor zowel de competatieve, recreatieve als jeugdige volleyballer zijn de velden weer opgezet om ook dit jaar weer het evenement tot een succes te maken. De voorgaande edities kenden steevast een volle bezetting dus aan geïnteresseerden, die deel willen nemen aan dit sportieve, mooie en zeer gezellige  evenement, is het advies om zich snel op te geven. Kijk voor meer informatie op www.beachvolleyschuinesloot.nl. Opgave kan via info@beachvolleyschuinesloot.nl. De organisatie begroet u graag op zaterdag 7 juni op de “ijsbaan” te Schuinesloot.Hajraa Buitentoernooi 2014-01-08 12:19:24
Hallo allemaal!

Dit jaar zal alweer voor de 34e keer het Hajraa Buitentoernooi, het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa, plaatsvinden. Net als anders belooft het ook dit jaar weer een topweekend te worden! Het TU/e terrein zal vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni getransformeerd worden in een heus volleybal-, camping- en feestterrein. Op zaterdag en zondag zal er een spannende strijd worden gestreden tussen de teams, die op verschillende niveaus (van recreanten tot divisie), tegen elkaar spelen! Ook zullen er mooie wedstrijden worden gespeeld tijdens het Nederlands Studenten Kampioenschap!

Net als alle andere jaren zijn er ook weer twee geweldige feesten, op de vrijdag- en zaterdagavond!

Zorg dat je er bij bent en schrijf je snel in op www.hajraabuitentoernooi.nl

Groeten van de organisatie van het 34e Hajraa Buitentoernooi!


DKV toernooi 2014-01-08 12:17:27
Beste volleyballer!

Zin in een weekend vol volleybal en feestjes? Doe dan mee aan het DKV toernooi! Wat?: Het DKV toernooi! Waar?: In Groningen (aclo en binnenstad) Wanneer?: 9 en 10 juni!

Niveau: Van recreatief (buitentoernooi) tot topniveau (binnentoernooi) DKV in het kort: 1200 enthousiaste volleyballers uit binnen- en buitenland, gezellige sfeer, lekker volleyballen op zaterdag en zondag. 's avonds een biertje doen op de 2 topfeesten in de stad (vrijdag- en zaterdagavond). Kortom een mooie afsluiting van het seizoen!

Er zijn nog plekken vrij, dus verzamel een team en schrijf je snel in op www.dkvtoernooi.nl zodat je dit topweekend niet hoeft te missen! De deadline om je in te schrijven is 31 mei!

Liefs , bestuur DKV'12


RSnippe 2014-01-08 12:16:24
Beachvolleybal Schuinesloot zaterdag 2 juni Op zaterdag 2 juni vindt weer het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi van Schuinesloot plaats. De plaatselijke ijsbaan is ook dit jaar weer omgetoverd tot een prachtige beachvolleyballocatie die voorzien is van alle gemakken. Voor zowel de competatieve, recreatieve als jeugdige volleyballer zijn de velden weer opgezet om ook dit jaar weer het evenement tot een succes te maken. De voorgaande edities kenden steevast een volle bezetting dus aan geinteresseerden, die deel willen nemen aan dit sportieve, mooie en zeer gezellige evenement, is het advies om zich snel op te geven. Kijk voor meer informatie op www.beachvolleybalschuinesloot.nl. Opgave kan via info@beachschuinesloot. De organisatie begroet u graag op zaterdag 2 juni op de “ijsbaan” te Schuinesloot.

Opgeven kan nog t/m zondag 27 mei 2012


Kroton 2014-01-08 12:15:44
Beste volleyballer,

Heb je zin in een goed potje volleybal en een gezellige middag? Geef je dan op voor het Café Koster Krotontoernooi.

Zondag 10 maart organiseert volleybalvereniging Kroton het Café Koster Krotontoernooi. Het toernooi is van 11:00 uur tot 17:00 uur in de Aclo, te Groningen.

Er wordt gespeeld op verschillende niveaus: Heren hoog/laag en Dames hoog/laag. Het is mogelijk om mee te doen vanaf het niveau Jeugd A. Meedoen met een mix team is ook mogelijk, deze worden ingedeeld bij Heren laag.

Je kunt je opgeven door voor zondag 3 maart door een mail te sturen met je teamnaam, niveau, naam, telefoonnummer en je vereniging. Stuur deze mail naar [url=mailto:acciekroton@gmail.com]acciekroton@gmail.com[/url].

Zaterdagavond 09 maart is het Café Koster Krotontoernooifeest, in Café Koster, met piekfust! Dit feest zal in het teken staan van het toernooi. Dus heb je zin om alvast in de sfeer van het Café Koster Krotontoernooi te komen, kom dan met je team een drankje drinken in Café Koster!


Animo voor ALS 2014-01-08 12:14:50
Volleybalvereniging Animo ’68 uit Assen is bezig met een actie voor de spier- en zenuwziekte ALS. Door middel van allerlei acties proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. Een van de acties betreft een veilingsite. Op deze site bieden wij allerlei zeer interessante items aan. Bijvoorbeeld shirts van vele oud-volleybal-internationals, officiële Olympische outfits van (beach-)volleyballers van dit moment en verschillende kunstobjecten. We willen jullie van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op onze veilingsite en een goed bod te doen op een van de items!
Op de website www.animovoorals.nl vind je zowel informatie over en achtergronden van de actie als een button voor de veiling.


Veracles Preseason 2014-01-08 12:14:10
Beste volleyballers!
Wij van de Veracles Preseason commissie willen de teams van de Zwaluwen graag uitnodigen voor een voorbereidingstoernooi voor alle niveau’s hier in het mooie Groningen op zaterdag 14 september 2013. Het toernooi is in het laatste weekend voor de start van de competitie en daarmee een uitgelezen moment om te kijken waar teams staan. De wedstrijden zullen worden gespeeld in het ACLO Sportcentrum op het Zernike complex te Groningen. Het inschrijfgeld voor deelname is €37,50 per team. Teams kunnen zich ook inschrijven op http://www.veracles.nl/preseason/inschrijven. Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Met vragen kunt u altijd terecht bij ons e-mailadres [url=mailtoreseason@veracles.nl]preseason@veracles.nl[/url].

Met vriendelijke groeten,

Namens de De Branderij Preseasoncommissie 2013, [url=mailtoreseason@veracles.nl]preseason@veracles.nl[/url]


Regionale Talenten in Hoogeveen 2014-01-08 12:12:51
Dit seizoen organiseert Olhaco samen met de Nevobo, voor de 7e jaar, de Talenten trainingen voor meisjes die geboren zijn vanaf 1 oktober 1998 en jonger. Lijkt het je wat om meer te leren op volleybaltechniek en wil je meer ervaringen op doen, meld je dan aan. Voor impressie en voor aanmeldingen, kijk even op de Olhaco site onder het kopje Talententraining.


Ga naar Pagina: 1 2 >

Schrijf een nieuw bericht

Naam:
Bericht:
Neem beveiligingscode over:


Sporthal
Volleybalvereniging "De Zwaluwen"
Hattemattestraat 3
7783 BM Gramsbergen
Stuur ons een email